Bloemen bezorgen in Nederland
Bloemen bezorgen in Nederland
Workinkg time: 10:00-18:00
Ask for call

Over bedrijf «CityFlowers»

Company «CityFlowers»
Online shop «CityFlowers»
Hallo!
Aangenaam!

Wij zijn een internationaal bloemenbezorgingsbedrijf genaamd "City Flowers".

Ons verhaal begint in 2013. Al sinds die tijd zijn wij bezig met het creëren en uitbreiden van diensten voor bloemenbezorging over de hele wereld. Vandaag de dag omvat ons netwerk meer dan 200 online winkels.

Wij kiezen alleen de beste lokale bloemisten om de meest verse bloemen bij u te bezorgen.

Wij bieden u graag feestelijke boeketten, bloemstukken, aanverwante souvenirs en geschenken aan voor elke gelegenheid.

Het grote voordeel van onze bloemisten is dat elk boeket met ziel wordt verzameld, want onze bloemisten houden van hun werk.

  • We hebben oog voor elk detail en de wensen van onze klanten;
  • Dankzij onze leveranciers zijn bloemen altijd vers;
  • Wij kunnen een boeket bezorgen in elk deel van het land.

Belijd je liefde, bewonder, bedank, geef zomaar bloemen, want je hebt geen reden nodig om je dierbaren te plezieren. Onze bloemen zullen elke vakantie versieren en zullen felle kleuren toevoegen aan grijze dagen!

Gaan winkelen
Gaan winkelen
Waarom zijn wij?

Verse Bloemen

Bij Flowers Netherlands garanderen we verse bloemen van de hoogste kwaliteit, rechtstreeks van lokale Nederlandse kwekers. Met onze nauwe samenwerking met deze kwekers bieden we bloemen die verser en langer meegaan, waardoor uw boeketten langer mooi blijven.

Breed Assortiment

Of u nu een romantisch gebaar wilt maken, een vriend wilt feliciteren of een vleugje frisheid aan uw huis wilt toevoegen, bij Flowers Netherlands vindt u een breed scala aan bloemen voor elke gelegenheid. Van klassieke rozen tot kleurrijke tulpen en exotische orchideeën, wij hebben het perfecte boeket voor u.

Betrouwbare Leveringsservice

Wij begrijpen dat timing belangrijk is als het gaat om bloemen. Daarom streven we naar snelle en betrouwbare leveringen, zodat uw bloemen precies op tijd aankomen voor elke speciale gelegenheid. Met onze gemakkelijke bestelprocedure en efficiënte bezorgservice kunt u met een gerust hart bestellen en genieten van uw verse bloemen.