Bloemen bezorgen in Nederland
Bloemen bezorgen in Nederland
Workinkg time: 10:00-18:00
Ask for call

Vragen en Antwoorden

Hoe plaats ik een bestelling?
Het is heel gemakkelijk om een bestelling te plaatsen in onze online winkel. Allereerst kiest u een boeket en voegt u het toe aan uw winkelwagentje. Ga naar de afrekenpagina en vul alle verplichte velden in. Zorg ervoor dat u het juiste adres en het telefoonnummer van de ontvanger invult. Betaal gemakkelijk zoals u wilt. U ontvangt een orderbevestiging per e-mail en wij doen de rest!
Hoe kan ik mijn bestelling betalen?
U kunt uw bestelling alleen online op de website betalen. Er zijn verschillende methoden beschikbaar, zoals creditcard, PayPal, Apple Pay, enz. Alle beschikbare betaalmethoden vindt u op de afrekenpagina.
Kan ik een bestelling plaatsen zonder het adres van de ontvanger te kennen?
Zeker. In dat geval zal de beheerder contact opnemen met de ontvanger om het tijdstip en het afleveradres te verduidelijken. Maar als u er een verrassing van wilt maken, mag de beheerder het natuurlijk niet over bloemen hebben als hij belt. Laat het ons weten in een opmerking bij de bestelling als dit het geval is.
Is de vertrouwelijkheid en de veiligheid van de informatie gewaarborgd?
Natuurlijk. Ons bedrijf gebruikt bij haar werkzaamheden uitsluitend protocollen voor gegevensuitwisseling met veilige betalingssystemen. Wij beschikken over de passende certificaten voor alle gebruikte betalingssystemen. Bovendien slaan wij de bankgegevens van de klant nergens op. En de persoonlijke gegevens van de klant worden niet aan derden doorgegeven. De ontvanger heeft maar één manier om de naam van de afzender te achterhalen: een eventuele bijgevoegde briefkaart.
Heb je het antwoord op je vraag niet gevonden? Vul het formulier in.
We nemen binnenkort contact met je op.
Waarom zijn wij?

Verse Bloemen

Bij Flowers Netherlands garanderen we verse bloemen van de hoogste kwaliteit, rechtstreeks van lokale Nederlandse kwekers. Met onze nauwe samenwerking met deze kwekers bieden we bloemen die verser en langer meegaan, waardoor uw boeketten langer mooi blijven.

Breed Assortiment

Of u nu een romantisch gebaar wilt maken, een vriend wilt feliciteren of een vleugje frisheid aan uw huis wilt toevoegen, bij Flowers Netherlands vindt u een breed scala aan bloemen voor elke gelegenheid. Van klassieke rozen tot kleurrijke tulpen en exotische orchideeën, wij hebben het perfecte boeket voor u.

Betrouwbare Leveringsservice

Wij begrijpen dat timing belangrijk is als het gaat om bloemen. Daarom streven we naar snelle en betrouwbare leveringen, zodat uw bloemen precies op tijd aankomen voor elke speciale gelegenheid. Met onze gemakkelijke bestelprocedure en efficiënte bezorgservice kunt u met een gerust hart bestellen en genieten van uw verse bloemen.